Majken Hejnfelt

Majken Hejnfelt udstiller i februar måned.

Medlemsmøde i kunstforeningen den 25. februar.
Stort fremmøde til 2 spændende kunstnere.
Først Maiken Hejnfelt der fortalte levende og spændende om nogle af sine motiver og inspirationer fra hele verden. Derefter Jørgen Rosland der fortalte om sine fabeldyr og flotte og finurlige malerier.

Kate Piil

Kate Piil udstiller i december måned.

Kate Piil fortalte levende om sin kunst og om hvordan hendes interesse blev vakt for at begynde at male. Kate har et stort talent for at male især portrætter, og er meget lang tid om at male dem. Hun maler derfor også abstrakt, for at kunne få noget af sin energi ud i nogle større armbevægelser.

Jimmy Edvardsen

Jimmy Edvardsen udstillede i september måned. En utrolig flot udstilling, med en masse fine portrætter af bl.a. hjemløse. Jimmy fortalteevende om sin kunst, og hvordan han var kommet til at male som han gør. Alle var meget begejstrede.

Mira Gelert

Mira Gelert kommer og udstiller hos os i august. Der vil være opsætning af værker den 10. august, og nedtagning den 7. september.

Mira maler abstrakte værker, men er også en meget dygtig blomstermaler.

Knud Milo Diemer

Knud Milo Diemer besøger os og laver udstilling i maj. Der vil være opsætning af værker den 4. maj, og værkerne vil hænge på Bibliotekscafeen indtil den 25. maj.

Kunstneren besøger og sammen med sin 15-årige datter Luna, som også maler, og har fået lov til at udstille 3 billeder i sin fars udstilling.

Agnete Dollerup - Januar 2018

Agnete lavede udstilling, samt workshop for medlemmerne, hvor de lærte spartelteknikker.

Alle fik udleveret et lille lærred og frembragte hver deres lille kunstværk, som de tog med hjem.

Efterfølgende er flere begyndt at male, så det var meget inspirerende.

Anne Lise Gøthche - april/maj 2019

Anne Lise Gøthche udstiller i april-maj 2019