Christian Ditlevsen

Christian Ditlevsen er 57 år gammel og arbejder p.t. med samfundets mest udsatte.

Han har altid tegnet, men begyndte først at male som 2o årig. Han startede med at efterligne de store landskabsmalere, en god måde at lære teknikker og farveblandinger. Senere malede han efter fotografier han selv havde taget.

Christian begyndte langsomt at interessere sig for surrealisme. At skabe en verden der ikke eksisterer, er langt mere spændende end traditionelle billeder. At skabe mystik, stemning, undren og grobund for fortolkning.

Han efterstræber at beskueren får lyst til at træde ind i billedet for at udforske og opleve.

Han maler udelukkende på hobbyplan og bruger maleriet som dejlig terapi oven på travle arbejdsdage.

Alice Snerle Lassen

Alice skriver selv:

Mine billeder tager sit udspring i drømme og eventyrlig magi med mange lag og symbolikker.

Nogle gange i bogstaveligste forstand lag, idet jeg i nogle tilfælde bruger collage og mixed media.

Jeg arbejder med olie, acryl, pastel, kul, kridt og akvarel.

Inspirationen henter jeg i mennesketyper, menneskers ansigter, bymiljøer og i de historier, der er i deres sammensmeltning.

Billederne handler om modsætninger mellem barnets verden og voksenlivet, konflikten mellem passivitet og aktiv handlen, mellem livsangst og forløsning.

Jeg interesserer mig for de universelle temaer og sindstilstande, formidlet med eventyrets magi og fantasiens poesi.

Anne Lise Gøthche

Anne Lise fortæller:

I slutningen af 1997 sluttede en lang erhvervskarriere, og drømmen om at kunne male på fuld tid blev realiseret. Min interesse for maleriet startede i 1996 på et 2 ugers ophold på Langelands Kunsthøjskole. Da opholdet sluttede, var jeg overbevist om, at maleriet var det, jeg skulle prioritere højt i fremtiden.

Når jeg starter på et nyt maleri, er intet bestemt på forhånd, men jeg lader farver, former og fantasi råde, og somme tider er det lærredet, der viser vejen. Oplevelser i dagligdagen, drømme og fantasier giver motiver til billederne, og man fornemmer fragmenter af den surrealistiske udtryksform.

Malerierne er overvejende olie eller akryl på lærred.

Majken Hejnfelt

Majken Hejnfelt udstiller i februar måned.

Medlemsmøde i kunstforeningen den 25. februar.
Stort fremmøde til 2 spændende kunstnere.
Først Maiken Hejnfelt der fortalte levende og spændende om nogle af sine motiver og inspirationer fra hele verden. Derefter Jørgen Rosland der fortalte om sine fabeldyr og flotte og finurlige malerier.

Kate Piil

Kate Piil udstiller i december måned.

Kate Piil fortalte levende om sin kunst og om hvordan hendes interesse blev vakt for at begynde at male. Kate har et stort talent for at male især portrætter, og er meget lang tid om at male dem. Hun maler derfor også abstrakt, for at kunne få noget af sin energi ud i nogle større armbevægelser.

Jimmy Edvardsen

Jimmy Edvardsen udstillede i september måned. En utrolig flot udstilling, med en masse fine portrætter af bl.a. hjemløse. Jimmy fortalteevende om sin kunst, og hvordan han var kommet til at male som han gør. Alle var meget begejstrede.

Mira Gelert

Mira Gelert kommer og udstiller hos os i august. Der vil være opsætning af værker den 10. august, og nedtagning den 7. september.

Mira maler abstrakte værker, men er også en meget dygtig blomstermaler.

Knud Milo Diemer

Knud Milo Diemer besøger os og laver udstilling i maj. Der vil være opsætning af værker den 4. maj, og værkerne vil hænge på Bibliotekscafeen indtil den 25. maj.

Kunstneren besøger og sammen med sin 15-årige datter Luna, som også maler, og har fået lov til at udstille 3 billeder i sin fars udstilling.

Agnete Dollerup - Januar 2018

Agnete lavede udstilling, samt workshop for medlemmerne, hvor de lærte spartelteknikker.

Alle fik udleveret et lille lærred og frembragte hver deres lille kunstværk, som de tog med hjem.

Efterfølgende er flere begyndt at male, så det var meget inspirerende.